654 513 180 · Restaurant Pla dels Pins 652 022 381 info@golfmoia.com

Viu una experiència única en un entorn incomparable

El 30 de maig de 1992 s’inaugura el primer camp de golf del Bages, actualment Moianès, el Club de Golf Moià.

La iniciativa sorgeix d’un grup de persones aficionades al golf, amb l’objectiu de fomentar-lo. Des del principi s’han respectat les característiques pròpies del terreny i el recorregut s’ha adaptat a l’entorn natural on les vistes panoràmiques són espectaculars. El resultat és un camp tècnic, molt agradable de jugar i amb un ambient molt acollidor.

El Club de Golf Moià ofereix als practicants d’aquest esport una agradable experiència fruit de la combinació d’un recorregut de 9 forats PAR 36 realitzant dues voltes par 72 , un nou recorregut finalitzat l’any 2022, tècnicament exigent i d’una mida assequible.

Tots els nostres serveis fan que socis i visitants puguin gaudir d’una pràctica esportiva de qualitat.
\

FORAT 1/10

DESCOBREIX-LO!

EL RUMIADOR

Un remodelat PAR 4 amb una sortida assequible, un segon cop on has d’afinar bé la distància, ja que el green de 3 pianos dissenyat per l’Adri Arnaus té la seva dificultat, suposa un repte no fer més de 2 putts!

GROGUES-275 | VERMELLES-260

\

FORAT 2/11

LA KHAIMAH

PAR 5, El forat més difícil del camp, amb un símbol emblemàtic del golf l’estratègia. Un segon cop tècnic, on tenir opcions per anar a green de 3r és tot un repte. Un dog-leg a la dreta amb el nou carrer on fa molt goig passejar-se entre pins fins a arribar al green.

GROGUES-430 | VERMELLES-414

LA KHAIMAH

PAR 5, El forat més difícil del camp, amb un símbol emblemàtic del golf l’estratègia. Un segon cop tècnic, on tenir opcions per anar a green de 3r és tot un repte. Un dog-leg a la dreta amb el nou carrer on fa molt goig passejar-se entre pins fins a arribar al green.

GROGUES-430 | VERMELLES-414

\

FORAT 3/12

ELS XIPRERS & CAMPANA

PAR 4 relativament curt, el hcp 18 del camp indica que la llargada del forat es assequible per tots els nivells de joc, un green en forma de flam dificultarà els intents de birdies, sobretot els que tenen el putt de birdie en baixada!

GROGUES-233 | VERMELLES-225

\

FORAT 4/13

L'AMAGAT

Par 5 sortida amb vistess a la muntanya de la CREU, la caiguda del drive amb un carrer d’una amplitud considerable, 2n cop a col·locar apuntat al mur de pedra i un 3r cop a bandera on la caiguda del green ens farà recolzar cap a l’esquerra.

GROGUES-435 | VERMELLES-405

\

FORAT 5/14

EL MIRADOR A MOIÀ

Nou Par 3 amb unes vistes espectaculars a Moià. Els cavalls et poden distreure i si vas cap a ells la bola no la recuperaràs. Un cop controlat a centre del green és l’estratègia que has de seguir!

GROGUES-126 | VERMELLES-116

\

FORAT 6/15

EL CINGLES

PAR 4 amb una lleugera desviació a la dreta on un cop natural de fade és l’ideal per encara un 2n cop a green on els arbres que el protegeixen no entraran tant en joc.

GROGUES-265 | VERMELLES-241

EL CINGLES

PAR 4 amb una lleugera desviació a la dreta on un cop natural de fade és l’ideal per encara un 2n cop a green on els arbres que el protegeixen no entraran tant en joc.

GROGUES-265 | VERMELLES-241

\

FORAT 7/16

VISTA DEL PIRINEU

Un remodelat par 4 amb un tee situat a una altura considerable on ens aportarà un paisatge de muntanya molt emblemàtic. Als més pegadors els permetrà treure la màxima potència del swing. Un 2n cop on haurem de ser molt precisos amb la distància per poder optar a un birdie de categoria!

GROGUES-341 | VERMELLES-293

\

FORAT 8/17

LA VALL

Par 3 Un forat molt emblemàtic del Golf Moià, el seu green amagat on la bola només pot anar directe a bandera per sobre el barranc, et pot fer tremolar abans de sortir, però un bon cop la satisfacció pot ser màxima!

GROGUES-125 | VERMELLES-110

\

FORAT 9/18

LA RECOMPENSA

Par 4 amb un lleuger dog-leg cap a l’esquerra per acabar la volta, on el Restaruant Fora Límits ens espera per discutir la jugada prenent un refrigeri.

GROGUES-325 | VERMELLES-299

\

PANORÀMICA

Els nostres Sponsors

Pin It on Pinterest

Share This