654 513 180 · Restaurant Pla dels Pins 652 022 381 info@golfmoia.com

TORNEIG FANS ADRI ARNAUS

GALERIA

Aquest passat cap de setmana es va disputar la tercera edició del Torneig de fans Adri Arnaus, les previsions del temps no eren les millors, però finalment, es van poder jugar els dos dies només amb una pluja dèbil i intermitent Dissabte al matí.

Els jugadors i jugadores van poder interactuar amb l’Adri durant tot el dia, fins i tot va jugar una bola amb cada un dels grups al nou Tee 1 de Golf Moià, els afortunats que guanyaven a l’Adri s’emportaven 3 boles firmades per ell!

Durant els dos dies de competició la Cafeteria & Lounge Bar Fora Límits va assistir a tots els jugadors amb un esmorzar calent i beguda. També van ser els encarregats de fer el dinar on tothom va sortir encantat!

Per rematar el patrocinador Estrella Damm va proporcionar cervesa il·limitada tot el cap de setmana!

Al finalitzar cada una de les jornades es va realitzar un gran sorteig on cap dels assistents va marxar amb les mans buides amb una gran quantitat de productes de Golf i gastronòmics proporcionats per: Lacoste, Srixon, Nike Golf, Hunter, Somosagus Golf, Golf el Prat, Golf Costa Daurada, Can Cuyàs, Raimat Golf, Golf Peralada, Jorgolf Training, Tot Golf, Estrella Damm, Cal Maties, Formatges Montbrú, Fora Límits, Padel Bages, Brodats Toni.

  • El guanyador absolut scratch va ser Carles Llorens Vidal amb una fantàstica volta de -3.
  • En categoria masculina Jaume Noguero en primera posició i Mario Anaya segona.
  • En categoria femenina Carme Gispert primera classificada i Daniela Campillo segona.

Va ser un cap de setmana molt especial que de ven segur grans i petits no oblidaran mai!

Moltes gràcies a tots els assistents, col·laboradors, organitzadors i el mateix Adri Arnaus per fer possible aquest gran esdeveniment! Ens veiem a la pròxima edició!

Pin It on Pinterest

Share This