654 513 180 · Restaurant Pla dels Pins 652 022 381 info@golfmoia.com

Durant els dies 13, 14 i 15 d’agost de 2021, va esdevenir la quarta edició del @TorneigfansAdriArnaus. Vam aprofitar les festes de Moià, per rebre al primer golfista català en disputar unes Olimpíades, aquest any a Tokio.

Les 3 jornades es van disputar sota una intensa calor, però finalment es va poder tancar amb una participació de 127 jugadors de tots nivells, tot un èxit! Era la primera vegada que es realitzava un torneig de 3 dies a les instal·lacions del Golf Moià!!

Els jugadors al arribar trobaven una taula repleta de merchandising AA, les inicials de l’amfitrió, Adri Arnaus Antúnez. Hi havien gorres, boles, samarretes, tees, imatges seves a les Olimpíades i un welcome pack molt complet. I evidentment a l’Adri, a primera fila a disposició de tots els jugadors, per firmar autògrafs i fer-se fotografies amb qui volgués.

Durant els tres dies de competició, el restaurant Fora Límits va oferir un servei excel·lent a tots els jugadors i acompanyants.

El primer dia de competició que va ser divendres, vam tenir la cloenda del dia sopant al restaurant, seguit d’una entrega de premis. Tant dissabte com diumenge al finalitzar la jornada, es realitzava un dinar i la respectiva entrega de premis, on tothom va sortir encantat!

Junt a cada entrega de premis, es va realitzar un gran sorteig on cap dels assistents va marxar amb les mans buides. Gràcies a tots els patrocinadors, disposàvem d’una gran quantitat de productes de golf i gastronòmics proporcionats per: AA, Lacoste, Callaway, Hunter, Audemars Piguet, JA Resorts & Hotels, Farmacia Bronte, nosolodulce (nosolodulce.com ens va aportar uns magnífics bombons personalitzats i uns bidons amb el logo del club),FCG, IRMED, Dra. Mercè Campoy, Shizen’na, Jorgolf Training, Tombow, TotGolf, Estrella Damm, Cal Maties, Formatges Montbrú, Fora Límits i Brodats Toni.

Per rematar, el patrocinador Estrella Damm va proporcionar cervesa il·limitada durant els 3 dies de competició!!

  • El guanyador absolut scratx va ser Carlos Pérez Barberán amb una fantàstica volta de 70 cops.
  • En categoria masculina Albert Carreras va quedar en primera posició amb 39 punts i Albert Blancafort en segona amb 36 punts.
  • En categoria femenina Gloria Mascaró va ser la primera classificada amb 36 punts i Cristina Concellón segona classificada amb 34 punts.

Va ser un cap de setmana molt especial que de ven segur grans i petits no oblidaran mai!

Moltes gràcies a tots els assistents, col·laboradors, organitzadors i al mateix Adri Arnaus per fer possible aquest gran esdeveniment!

Ens veiem a la propera edició!

Pin It on Pinterest

Share This