654 513 180 · Restaurant Pla dels Pins 652 022 381 info@golfmoia.com

El darrer 18 de setembre, es va disputar a les instal·lacions del Golf Moià el XXI Trofeu Gastronòmic del Moianès.

És un clàssic del golf Moià on els premis dels participants són productes o experiències gastronòmiques de la comarca. Durant els darrers anys van participar diverses entitats col·laboradores, però en l’edició del 2021 ha sigut tot un èxit ja que teníem tants establiments com participants, fet que ens va garantir premi per cada jugador!

La modalitat de Joc va ser scramble parelles, es una modalitat  lúdica i divertida ja que surts del context del joc individual i s’assembla més a un joc d’equip, pots triar diferents estratègies i sortides, on sempre esculls la millor bola de la parella i d’aquesta manera pots reduir el número d’impactes en cada forat.

Aquest esdeveniment no es podria fer sense la col·laboració dels següents establiments que van voler participar de forma voluntària i que en nom del Golf Moià els volem agrair i mencionar a tots:

  • FORA LÍMITS – LA BUFA – EL BLAT – SOLDEVILA – CAL MANEL – LA MAÑOSA – FONDA SAFAJA – RESTAURANT MOIANÈS – RUBELL – LA MASÍA SQS – BAR MUNTANYA – BAR MONESTIR – BRASSERÍA TAULA Nª1 – LA BRUIXA – RACÓ DEL POU – LA FÀBREGA – IL MAESTRO – EL TOLL – HOTEL URBISOL – CAN XARINA – EL COLOM – JR PIZZES – PETIT CELLER – HOSTAL EL GRAU – CAL FRUITÓS – CAL VIVES – CAL MATÍES – FORMATGES MONTBRÚ – NATURECO – PASTES LA MOIANESA.

Els guanyadors en categoria scratx va ser la Parella forma per Quim Arnaus/Lídia Antúnez amb 65 cops.

En categoria hàndicap la parella en 1a posició va ser en Juli Molina/Josep Llorà amb 63 cops, en 2a posició Lluís Girbau/Sisco Garriga 63 cops i en 3a posició Jordi Crespiera/Enrique García, 64 cops.

Moltes gràcies als 36 participants que vau gaudir d’un camp en unes magnífiques condicions i amb moltes ganes de la XXII edició!

Fins aviat!!

Pin It on Pinterest

Share This